Sanoimme siis 23.7. toisillemme Tahdon Ulvilan Massin Majalla <3

Häät menivät hyvin,ihmisiä oli noin 50 ja kaikilla tuntui olevan hauskaa :)  Vihkiminen hieman myöhästyi, koska isovanhempieni takseissa oli tullut jotain sekaannusta ja se kieltämättä nostatti hieman jännitystä, kun siellä puolisen tuntia odottelimme taksien saapumista...

Vihkiminen kuitenkin sujui hyvin, kun se vihdoin saatiin alkamaan! Kaasoni lauloi meidän tullessa papin luo Stellan Häävalssin ja väkisin tuli tippa silmäkulmaan sitä kuunnellessani :) Kiitos Niina vielä tätäkin kautta kauniista laulusta!!

Tuota "Tahdon" hetkeä hieman hauskuutti se,että meinasin laittaa sormuksen miehelleni väärään käteen :D

 

Kun onnittelut oli suoritettu, oli vuorossa ruoka josta äitini lähinnä vastasi ja todella mahtavat ruuat äiti olikin tehnyt!! Menumme oli pieni,mutta sitäkin maukkaampi!! 

Uudet perunat,vihreä salaatti,tomaattia,paprikaa,oliiveja,fetaa,kananmunia mätitahnalla,isäni savustamaa ja graavaamaa herkullista lohta,äidin ihania lihapullia+leipiä sekä juomina isän tekemä kotikalja,maito ja vesi. Levitteenä oli toisen tarjoilijamme Kirsin kaunis voiruusu joka sai myös kehuja paljon :) 

 

Ruuan jälkeen siskontyttöni ystävä lauloi meille Nellin Pidä musta kii joka sai kyyneleet muidenkin kuin hääparin silmiin :) Kiitos Joosu todella kauniista laulusta!!! <3

 

Kahvipöydässä meillä ei kakkujen lisäksi ollut kuin keksejä,koska kakut olivat niin mahtavat! Saimme kakut lahjaksi eräältä ystävä pariskunnaltamme,kiitos Heidi&Jani ja ne olivat taivaalliset!!!

En ole vielä koskaan saanut niin herkullista kakkua!!! Meidän kakkumme oli pieni mansikka-sydän jota koristi Viivi&Wagner-koriste :)  Vieraille tarkoitetut kakut olivat suuret levykakut joista toinen mansikkaa ja toinen eksoottisten hedelmien peittävä. Kaikki kakut olivat todella kauniita ja herkullisia!! Myös äitini kehui gluteenittomia leivoksiaan :)

 

Ilta sujui vieraiden turistessa ja tanssiessa Antsan ja Teemun tahtiin,Kiitos pojat hyvästä musiikista!! Muutamia leikkejä leikittiin myös: Kuukausileikki ja kolikonheitto. Kolikonheitossa mukana olivat monet häävieraista ja loput jännityksellä seurasivat kuka pullot voittavat :) Miesten pullon voitti kummisetäni ja naistenpullon hänen naisystävänsä :)

 

Illan edetessä ja väen vähetessä juhlat jatkuivat villisti tanssien ja laulaen :D Ääni oli morsiammellakin käheänä kovasta illan laulamisesta joka ei ehkä kovinkaan kauniilta kuitenkaan ole kuulostanut,mutt sitä tuskin (toivottavasti!) kovinkaan moni muistaa :D

 

Kiitos kaikille häitämme juhlimassa olleille ja myös kaikille onnittelijoille!! Ja kiitos myös Annille kuvaajana toimimisesta!!

 

Nyt paluu arkeen on koittanut ja kovasti töitä pitää tehdä taas! Rakas mieheni on minua onneksi kovasti auttanut joten mitään ihan hirveää stressiä ei vielä ainakaan ole iskenyt :) Vielä jos jonnekin pienelle reissulle perheen kanssa ehtisimme ennen koulun ja päiväkodin alkua :)

 

Rentouttavaa loppu kesää kaikille!!